За хотела

Хотел Оазис е разположен в централната част на Албена на 100 метра от плажната ивица. Хотелът работи като All inclusive club.

Хотелът има 162 стаи и се състои се от 4 корпуса с общо 137 двойни и 25 единични стаи. Стаите са за пушачи и непушачи. Стаите са климатизирани, съвременни и уютно обзаведени с телефон, сателитна телевизия, баня и балкон.

Тук вие, вашето семейство и приятeли можете да се насладите на спокойствие, уютна атмосфера и на традиционно гостоприемство.

Гостите на хотела могат да ползват безплатно открит отопляем басейн за деца и възрастни. На тяхно разположение са ресторант, кафе-бар, лоби-бар, снек бар,айс бар,обменно бюро, детска площадка, климатизирана зала за анимации и паркинг. На разположение на гостите ни се предлагат безплатно два шезлонга и чадър за всяка стая на басейна или на плажа.

За допълнителния комфорт сме изградили три плажни библиотеки. Можете безплатно да се насладите на над 10 000 заглавия на повече от 6 езика, докато разпускате на плажа.

 

Срещу заплащане гостите могат да ползват тенис-корт, масаж, индивидуален сейф на рецепцията,такси,пране и гладене,интернет кът,интернационална и българска преса,хладилник. 

Спорт и Спа
Гостите на хотела могат да ползват срещу заплащане спортните услуги на територията на Албена, като: тенис на корт,тенис на маса, скуош, мини голф, петанг, стрийт бол, стрелба с лък конна езда с обучение, фитнес център в хотел Добруджа, както и в "Елементс Спа". разнообразни водни спортове предлагани на плажа. За тяхната релаксация могат да използват многобройните услуги, предлагани от СПА-центъра на хотел "Добруджа". Центърът предлага разнообразни програми за козметични процедури, масажи, програми за отслабване "Vital" и др.

Вижте нашите предложения за спортни, детски и вечерни шоу програми!

Направете тук резервация за вашата почивка в хотел “Оазис”.
    © 2008 Хотел Оазис. Всички права запазени!    Дизайн: Pixel Depo студио


+ 359 57962989